Sayfalar

8 Aralık 2010 Çarşamba

kampanya meleğii kampanya


NIVEA Visage AQUA SENSATION SERİSİ
''''  Son günlerde bu kremin reklamını sık sık televizyonda görüyordum, “Nemledirmede devrim” diyordu. Sıkı bir NIVEA müşterisi olarak ürünü hemen denemek istedim.Ve inanılmaz derecede beğendim. Gerçekten de “Nemlendirmede devrim”. Size ürünün özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
           Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak için cildimizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey nemdir. Bunu hepiniz biliyorsunuzdur.

NIVEA Nobel ödüllü teknolojiye sahip “Hydra IQ” içeren NIVEA Visage Aqua Sensation serisi ile bu ihtiyacımızı karşılıyor.Hydra IQ, ciltte hücreden hücreye nem akışını sağlayan su kanallarının (aquaporin) oluşumunu aktive ediyor.Suyun hücreler arasında daha etkin geçişini mümkün kılarak ; cildimizin kendini nemlendirmesini sağlayan akıllı nemlendirici, cildimizin en derin katmanlarında bile etkili oluyor.Böylelikle cildimiz tazelenerek daha canlı,daha dolgun bir görünüme sahip oluyor.
Kremi sizlere tavsiye ediyorum, ben çok memnun kaldım. Zaten Avrupa’nın 1 numaralı yüz bakım markasından da bu beklenir.




Ayrıca cildin ihtiyaç duyduğu nemi, derinin alt tabakalarına kadar ulaştıran NIVEA Visage Aqua Sensation serisi; Hydra IQ ve salatalık özü içeren canlandırıcı gündüz kremi, gözaltı morluğunu önleyici göz kremi ve temizleme jelinden oluşuyor.Serideki diğer ürünleri de hemen denemek istiyorum.'''

  KAMPANYA HEDİYEMİZ NIVEA Visage AQUA SENSATION GÜNDÜZ BAKIM KREMİ (3 KİŞİYE )


kampanyaya katılmak için;


1-sayfayı ziyaret edip ürünlere göz atmanız
http://www.nivea.com.tr/products/show/44885
2--tırnak içine aldığım ürün tanıtımını ve kampanyamı bloğunuzda yada facebook duvarınızda arkadaşlarınız ile paylaşmanız (ürün görseli ekleyerek)
3-paylaşım linkini buraya yorum yazmanız.

ÖNEMLİ; YORUM YAZINCA YORUMUNUZ HEMEN YAYINLACAKTIR .
KONTROL EDİN ,YORUMUNUZU GÖRÜN SONRA BLOĞUMDAKİ DİĞER KAMPANYALARA BAKABİLİRSİNİZ.



**facebooktaki grubuma hayran olunuz tık tık
**buda diğer grubum tık tık
grubuma katılarak kampanyaları herkesten önce görebilirsiniz.isim soyisim ve mail adresi bırakınız (kazanırsanız size ulaşmam için önemli)

kampanyamız 20 gün sürecektir (9 Aralık- 29 Aralık)

Paylas



   3 kişi bu harika gündüz kremine sahip olacak.





             NIVEA EN GÜVENİLİR MARKA


Avrupa NIVEA’yı 10.kez En Güvenilen Marka Seçti!

Readar’s Digest tarafından her yıl 16 ülkeden okuyucuların katılımıyla düzenlenen “En Güvenilir Marka” anketine katılan tüketiciler bu yıl da farklı kategorilerde en beğendikleri markaları oyladılar.
NIVEA 10. defa “En Güvenilen Marka” seçildi.
16 Avrupa ülkesinde yapılan “Most Trusted Brands” araştırmasında NIVEA, cilt bakımı kategorisinde birinci sırayı elde ederek onuncu kez en güvenilen marka olarak seçildi. Avusturya, Belçika, Hollanda ve İsviçre ile Polonya, Portekiz ve Romanya gibi ülkelerde NIVEA pek çok kategoriden galip çıktı ve kozmetik ve cilt bakımı kategorilerinde birinci oldu.
“Most Trusted Brands” araştırması hakkında

“Most Trusted Brands” Reader’s Digest dergisi tarafından 16 ülkeden 32.000’den fazla okurun katılımı ile gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük tüketici araştırmasıdır. Bu sene onuncusu düzenlenen araştırmada her bir kategori için tüketicilere güvenebileceği bir marka seçmesi gerektiğinde aklına hangi markanın geldiği sorulmaktadır.
http://kampanyamelegiaysell.blogspot.com/2010/12/aysell-ve-nivea-ile-3-kampanyam-3.html

Hiç yorum yok: