Sayfalar

28 Ekim 2010 Perşembe

bahçemizin tasarımı nasıl olmuşş



merhabalar , 3 gündür seminerdi toplantıydı derken uzak kaldım tabi bu arada ben ordan oraya koştururken annemde boş durmamış bahçeyi temizletmiş otlar yolunmuş bahçe bellenip ekim ve dikime için hazır hale getirilmiş bahçe tutkunları bilir ki bu işler sanıldığından daha zordur saolsun senelerin emekçisi eyüp abimiz ki ( büyük bir  fidancı da çalışmaktadır )çok güzel bir şekilde tanzim etmiş düzenlemiş bahçeyi e tabi... işin ehli olunca, ortaya da böyle düzenli dirlikli bir bahçe çıkmışş  bu arada tavuklarımızda bahçe yapılırken düşünülmüş branda çekilmiş kümeslerinin üstüne , yagmurda gezdikleri toprak ıslanmasın diye :)) ben çok beğendimm adeta bahçe üzerindeki ölü topragını silkmiş gibi bu yüzden elime cep telefonumu alıp 2 click yaptım sizce nasıl olmuş bahçemizin tanzimi ?

12 yorum:

uğurböceği dedi ki...

süper olmuş.

ATLI KARINCA dedi ki...

teşekkürler:))

Dilekce.. dedi ki...

Merhaba, bloğunla yeni tanıştım.. Çok beğendim.. Bahçe harika görünüyor, tertemiz ve düzenli.. Bahçeli bir evde yaşamayı nasıl özlemişim anlatamam, görünce çocukluğum geldi aklıma..

Adsız dedi ki...

güzel görünüyor,bahçeli bir evde oturmak isterdim hep,özendim şimdi.

Adsız dedi ki...

güzel görünüyor,bahçeli bir evde oturmak isterdim hep,özendim şimdi.

ATLI KARINCA dedi ki...

teşekkür ederim yorumlarınız için bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur derler ya hakikaten öyle bahçe işinde biraz düzenli olmak istersek işin içinede zevkimizi kattığımızda gerçekten insanı hoşnut edip insana huzur veren bir sonuç çıkıyor

ece dedi ki...

tek idealimdir bahçeli ev.görünce zendim vallahi.özgürlük gibisi yok .topraktır insanın tüm negatif enerjisini alan.stresini alır götürür insanın.çok şanslısınız çok..

Adsız dedi ki...

bende hep bahçeli bi evim olsun istemişimdir.güle güle oturun

Gizemli Tosbaga dedi ki...

valla tasarımdan çok, bahçeli ev sahibi olma şansına sahip olman süper :)
tasarımı da beğendim ayrıca...

ay ısıgım dedi ki...

hayalimdeki bahçeli ev, hep bahçeli evim olsun isterdim bunu görünce içimdeki bahçeli ev özlemim depreşti ben hep derim topragın kızıyım, bahçende gül yokmu, yoksa ekmeni tavsiye ederim, buram buram mis gibi kokular yayılsın etrafa

siremims dedi ki...

ne güzel mis gibi bir bahçe bence harika olmuş elinize sağlık

fatma özdemir dedi ki...

harika olmuş keşke benim de böyle bir bahçem olsa